VI HAR KRAMATS AV SAMMA MAMMA

Helgen har spenderats i Skåne med släktkalas och familjeträff. Mysigt. Med lite ny energi laddar jag nu inför imorgon då det ska börja byggas utställning i skolan. Och en extra kram till mamma som är så bra på att vara min mamma! Kram

KOM KOM KOM

https://www.facebook.com/events/113191768883068/

GATSBY

Fin helg. Grill. Loppis och Bio. Idag kollade vi på The great Gatsby. Trevlig, glittrig och fartfylld. Innan dess va de loppis i Gårda. Mysigt loppisställe! I fredes grillades det för fullt i Redbergsparken. Hej och hå.

SKÄMMES

Ååååååååå. Nu har de gått sådär lång tid igen sen sist. Och det har på något sätt varit tomt i min kropp efter examinationen men också hektiskt med aktiviteter. Jag har varit tvungen att titta på våren till exempel. Jag var inte helt förberedd på den. Men nu är den här och det känns som jag förstår detta. Sen har det varit kalas och kalas och kalas. Klart ska de firas när vi är så många bra som har tagit examen. Jag åkte med en buss till Oslo och hem igen på samma dag, fick uppleva konst, min egen spegelbild i silver och en äggmatsäck. Och för att slutligen lugna mina nerver las det i helgen pussel. Tänkte att jag och E skulle ha en lugn och mysig kväll men istället hetsade vi som f-n och lyckades lägga ett 1000-bitars på inte mindre än 6 timmar! Tjoho.

RSS 2.0